Buduća mama
24

Trudna Katy Perry pokazala sobu svoje nerođene kćerke koju čeka s Orlandom Bloomom

S.H.P.
Katy Perry spremna je upoznati svoju djevojčicu. Naime, jučer je 35-godišnja zvijezda iznenadila svoje fanove pokazujući im sobu za njenu kćerku čiji dolazak na svijet očekuje uskoro.

"Zdravo svima, pokazat ću vam sobu svoje bebe", rekla je Perry uz osmijeh na početku videa. Potom je, odmaknuvši se od vrata, pokazala i kompletiće odjeće koje je kupila svojoj djevojčici.

U sobi se nalazi i dječiji krevetac, stolica za ljuljanje i prostor za presvlačenje. No soba još uvijek nije gotova pa par uživa u svakodnevnom dekorisanju.

U toku pandemije koronavirusa Katy se izolovala, a puno su joj pomogli članovi njene porodice kao i Bloomov devetogodišnji sin Flynn kojeg je dobio u prvom braku s manekenkom Mirandom Kerr.

Dok Perry i Bloom uživaju u posljednjim trenucima njene trudnoće, pjevačica je kazala da ponekad osjeća nelagodu zbog pomisli na porođaj, ali da zna da će bol proći.

Buduća mama također je otkrila kako se njen pristup majčinstvu godinama mijenjao.

"Prije pet godina nisam željela djecu. Mislila sam da neću biti sposobna da ih dovoljno dobro odgojim. Zatim sam shvatila da ja to ipak mogu", kazala je Perry.

Dodala je i kako je polako počela pakovati svoju bolničku torbu. Naglasila je i da svoje dijete želi odgajati drugačije nego što su nju odgojili i da želi da njeno dijete ima izbor i slobodu misli.