Održat će se 7. maja
44

Tom Cruise i medvjedić Winnie the Pooh sudjeluju na krunidbenom koncertu kralja Charlesa

L. R.
Tom Cruise i medvjedić Winnie the Pooh (Foto: EPA)
Tom Cruise i medvjedić Winnie the Pooh (Foto: EPA)
Osim brojnih muzičkih zvijezda, krunidbenom koncertu kralja Charlesa pridružit će se i neke slavne ličnosti kao što je Tom Cruise, ali i maskota popularnog medvjedića Winnie the Pooha.
Osim muzičkog programa, na koncertu će se naći i unaprijed snimljeni video segmenti u kojima će zvijezde poput Toma Cruisea i Winnie the Pooh otkriti neke nepoznate činjenice o kralju Charlesu.

Uključivanje holivudske zvijezde Cruisea, koji ima dugogodišnju vezu s kraljevskom porodicom i omiljenog književnog lika Winnieja Pooha mnoge je podsjetio na trenutak sa "Platinum Party At The Palace", gdje je pokojna kraljica Elizabeta dijelila čaj s medvjedom Paddingtonom.

Ostala poznata lica koja će se pojaviti u spotovima su slavna glumica Joan Collins, pjevač Tom Jones, pustolov Bear Grylls i plesač Oti Mabuse.

Na događaju će također nastupiti umjetnici kao što su Paloma Faith, Tiwa Savage, Steve Winwood, Olly Murs i DJ Pete Tong. Poznati pijanist Lang Lang također će se popeti na pozornicu. Uz to, indijska glumica Sonam Kapoor izvest će govornu izvedbu kako bi predstavila virtualni zbor Commonwealtha.

Podsjećamo, Katy Perry, Lionel Richie i grupa Take That predvodit će krunidbeni koncert koji će biti održan 7. maja u sklopu proslave krunidbe kralja Charlesa III., koja će se održati dan ranije.