Showbiz
0

Tom Cruise i Brad Pitt u svađi zbog motora

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Dvojica najutjecajnijih glumaca današnjice u lošim su odnosima zbog motora Ducati Desmosedici RR kojeg je Tom Cruise "ugrabio" prije Brada Pitta i tako navukao bijes kolege koji je "učinio sve kako bi motor dobio prvi".

Ljutit što ga je konkurent pretekao, Pitt je odlučio poduzeti "mjere" kojima će zaustaviti distribuciju novog modela sve dok on ne dobije primjerak za sebe.

Dok se popularne holivudske dame utrkuju koja će prije dobiti dizajnersku torbicu, njihovi muževi plaze za novim bijesnim motorima, a najnoviji Ducatijev model posvađao je, prema pisanju američkih medija, Brada Pitta i Toma Cruisea. Obojica su, naime, zatražila motor, no Cruise ga je dobio prvi i prije nekoliko dana ponosno ga predstavio na ulicama Los Angelesa.

Šef PR službe koja se brine da glumci na vrijeme dobivaju svoje skupocjene poklone poslao je zaposlenicima e-mail u kojem stoji: "Molim vas da pazite da se motori ne isporučuju do sljedećeg utorka. Ne želimo razljutiti Brada Pitta".

Novi model navodno su zatražili i Denzel Washington te Michael Jordan, no i oni su ostali praznih ruku, jer je Cruise navodno inzistirao da ga barem na sedam dana ima jedini u Hollywoodu.