Bivši sportaš i manekenka
1

Tom Brady nakon Giselinog intervjua o njihovom razvodu podijelio citat o izdaji

L. R.
Tom Brady i Gisele Bundchen (Foto: EPA-EFE)
Tom Brady i Gisele Bundchen (Foto: EPA-EFE)
NFL zvijezda Tom Brady jučer je na svom Instagram profilu podijelio citat koji govori o izdaji, nakon što je objavljen intervju u kojem njegova bivša partnerica Gisele Bundchen govori o njihovom razvodu.

Samo dan nakon što je manekenka Gisele Bundchen odbacila glasine da je Tomu Bradyju dala ultimatum za odlazak u penziju, on je odlučio podijeliti zanimljiv citat o izdaji i lažnim prijateljstvima na svoj Instagram story.

"Šta je uspjeh? Smijati se često i mnogo. Dobiti poštovanje inteligentnih ljudi i naklonost djece. Zaslužiti poštovanje poštenih kritičara i preživjeti izdaju lažnih prijatelja. Cijeniti ljepotu. Pronaći najbolje u drugima. Učiniti svijet malo boljim mjestom. Znati da je jedan život postao bolji zbog tebe. To je uspjeh", glasio je citati na Bradyjevom profilu.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Tom Brady još uvijek se nije zvanično oglasio nakon Giselinog intervjua o razvodu za Vanity Fair. Ona je u tom intervjuu objasnila kako su se rastali, jer su željeli drugačije stvari i da ona nije razlog zašto je Brady napustio svoju karijeru. Ranije je za medije izjavila da će ga uvijek podržavati.

Podsjećamo, slavni par rastao se u oktobru prošle godine nakon 13 godina braka. Zajedno imaju trinaestogodišnjeg sina Benjamina i desetogodišnju kćer Vivian.