Ovogodišnji gost SFF-a
182

Tiktoker sreo Jesseja Eisenberga u New Yorku, glumac mu pokazao privjesak s natpisom "Sarajevo"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tiktoker Vuk Mihajlović sreo je holivudskog glumca Jesseja Eisenberga u New Yorku te se fotografisao s njim, a zanimljivo je da mu je glumac tom prilikom pokazao privjesak s natpisom Sarajevo.
Mihajlović je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju s glumcem koji je ovog ljeta bio gost Sarajevo Film Festivala te je nagrađen Počasnim Srcem Sarajeva.

Eisenberg je tom prilikom govorio koliko mu se svidjela BiH i Sarajevo, a to je potvrdio tokom susreta s TikTokerom.

Foodbloger Neno Svjetlanović javio se Vuku kako bi ga pitao kako je protekao susret, a screenshot razgovora podijelio je na svom Instagram storyju.

Fotografija Mihajlovića s Eisenbergom i screenshot razgovora sa Svjetlanovićem (Foto: Instagram)
Fotografija Mihajlovića s Eisenbergom i screenshot razgovora sa Svjetlanovićem (Foto: Instagram)

Mihajlović je u porukama pojasnio da ga je sreo tokom šetnje u New Yorku, kao i da mu je - nakon što je rekao da mu je omiljeni balkanski grad Sarajevo - pokazao ključeve s privjeskom na kojem piše Sarajevo.

Eisenberg je tokom SFF-a i boravka u Sarajevu istaknuo da se planirao vratiti u glavni grad BiH nakon što ga je posjetio prije 10 godina, ali i kazao da je "Sarajevo najzabavniji grad na svijetu".

Svjetlanović se našalio kako je privjeskom potvrdio da Eisenberg "nije bacao šuplju" u izjavi za Klix.ba

Mihajlović koji se sreo s glumcem poznati je tiktoker, a na platformi gdje broji više od 200 hiljada pratilaca ga prepoznaju pod nadimkom "Rai Wolf".