Ko je ljepši?
0

Teri Hatcher zablistala sa kćerkom na gala večeri

Sarajevo-x.com
Teri Hatcher pojavila se sinoć na gala večeri u Beverly Hillsu zajedno sa svojom kćerkom Emerson (13). Ova Očajna domaćica obukla je haljinu sa cvjetićima, a bež haljina njene kćerke se slagala uz njenu te su skladno upotpunile kombinaciju. Emerson, koja je mlađa verzija Teri, izgledala je prelijepo dok je pozirala sa svojom majkom.

Teri je izjavila da je bila počastvovana prisustvovati gala večeri Fondacije za artitis gdje je dobila Jane Wyman nagradu. Bivša zvijezda Supermana, koja je igrala ulogu Lois Lane, i sama boluje od artritisa. Uprkos njenoj bolesti, ova glumica je učestvovala u velikom broju događaja kako bi sakupili novac za liječenje ove bolesti.

Prošle godine učestvovala je u martonskom plivanju u Malibuu kako bi prikupili novac za Dječiju bolnicu u Los Angelesu za djecu koja boluju od tinejdžerskog oblika artritisa.

"Ja sam plivala samo zahvaljujući adrenalinu, svaki zamah sam mislila o djeci koja obolijevaju od ove bolesti ili sam se nadala da će me pojesti bijela ajkula zbog napora", rekla je tom prilikom Teri.

Teri je priznala da je često njena bolest sputava, ali da se bori protiv nje.