"News of the World"
0

Susan Boyle u finansijskim problemima

Sarajevo-x.com
Susan Boyle (Foto: Reuters)
Susan Boyle (Foto: Reuters)
Zvijezda showa "Britain's Got Talent", Susan Boyle, u "velikim je finansijskim brigama" s obzirom da joj njen mendžer doslovno daje sedmični džeparac u iznosu od 360 eura.

Pjevačici Susan Boyl menadžer je ukinuo kreditnu karticu i onemogućio podizanje novca s bankovnog računa, zbog čega nema dovoljno novca da završi opremanje svog novog doma, izvijestio je "News of the World".

"Ona je u velikoj nevolji. Strahuje da će izgubiti sav novac koji je zaradila i da će morati živjeti kao prije. Susan i dalje živi u maloj kući u kojoj smo odrasli. Sada kada ima novca trebala bi ugodno živjeti, no ona ne može ušetati u banku i podići onoliko novca koliko joj treba, kazao je brat pjevačice", Gerry Boyle.

Gerry je dodao i to kako se Susan osjeća veoma usamljeno i da postaje paranoična, jer je ubijeđena kako će jednoga dana ponovo biti siromašna usidjelica.

Glasnogovornica kompanije "Simon Cowell SyCo" nije željela komentarisati navode da Susan Boyle ne može sama raspolagati svojim novcem ističući kako je to stvar dogovora između umjetnika i menadžera.