Spektakularni događaj
43

Super Bowl okupio slavne: Na tribinama su bili princ Harry, J. Lo i Ben, LeBron James...

N. C.
Sportskom spektaklu Super Bowlu, osim ljubitelja NFL-a, prisustvovale su i brojne slavne ličnosti.

Američki Super Bowl jedan je od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, a 'half time show' najpoznatije je poluvrijeme na svijetu koje okuplja najveće muzičke zvijezde.

Ove godine je na poluvremenu Super Bowla dominirao hip-hop, uz pomoć R&B-a, a zvijezde poput Dr. Drea, Eminema, Snoop Doga te Kendricka Lamara zauzele su centralno mjesto na najvećem koncertu u godini.

Među gledateljima Super Bowla bio je princ Harry koji je prisustvovao utakmici zajedno sa svojom rodicom princezom Eugeniom. Harry, koji se preselio u Kaliforniju sa suprugom Meghan Markle 2020. godine, veliki je ljubitelj sporta, ali ovo mu je prvi Super Bowl.
Na tribinama se pojavio i Ye West s kćeri North i sinom Saintom. On je bio u svom uobičajenom stilu odnosno preko lica imao je crnu masku. Kad su ga kamere snimile i prikazale na velikom ekranu, stadionom su se prolomili zvižduci. Na negodovanje publike West nije reagirao.

Na poluvremenu Super Bowla kada je krenuo show reper je snimljen kako se zabavlja na tribinama stadiona u Los Angelesu.

Najgledanijem sportskom događaju na svijetu prisustvovali su i Jennifer Lopez i Ben Affleck. Par je uživao, a kamere su ih snimile dok su bili rasplesani na tribinama. Događaju su prisustvovali Justin Bieber i Hailey, a bili su u društvu Kendall Jenner.

Glumica i komičarka Rebel Wilson, osim u muzičkom showu, uživala je i u utakmici. Bila je odjevena u dres, a uz sebe imala i loptu. Ona se nakon utakmice fotografisala s igračima.

Poznata voditeljica Ellen DeGeneres uživala je u showu sa suprugom Portiom de Rossi. Također, među prisutinima bili su i košarkaš LeBron James, supruga legendarnog košarkaša Vanessa Bryant, glumaci Matt Damon, Sean Pann i Ryan Reynolds, pjevačica Christina Aguilera, Alex Rodrguez i mnogi drugi.