Objavljena jučer
1

Sophie Turner komentarisala pjesmu koju je njenom suprugu Joeu Jonasu posvetila Taylor Swift

N. O.
Nova pjesma Taylor Swift "Mr. Perfectly Fine", koja je prvobitno napisana 2008. godine, posvećena je njenom bivšem Joeu Jonasu, a na Instagramu je svoju reakciju na pjesmu podijelila i sadašnja Jonasova supruga Sophie Turner.
Novi pjevačicin album "Swift's Fearless" predstavlja svojevrsnu "reciklažu" pjesama koje su napisane još 2008. godine i planirane za tadašnji album, ali ipak nisu odabrane.

Jedna od 6 "odbačenih" je i pjesma koja je jučer objavljena "Mr. Perfectly Fine", a ubrzo nakon objave fanovi su počeli špekulisati da je posvećena pjevačicinoj bivšoj ljubavi Joeu Jonasu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dodatni razlog koji ih je uvjerio u ovu teoriju jeste činjenica da su Swift i Jonas prekinuli svoju vezu upravo u toku snimanja "Fearlessa" 2008. godine.

Refren doslovno kaže: "Pozdrav, gospodine, kako je vaše srce nakon što ste slomili moje? / gospodine 'uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme' / pozdrav, gospodine 'ležerno okrutni' / gospodine 'sve se vrti oko vas'".

Sama pjesma je bila dovoljna da izazove reakciju publike, a pažnju je još više privukla objava Sophie Turner, Jonasove sadašnje supruge, koja je pjesmu podijelila na Instagramu.

Sophie je podijelila snimak ekrana na kojem se vidi da sluša "Mr. Perfectly Fine" uz komentar "It's not a bop", što je izraz za dobru pjesmu, nakon čega je Swift podijelila njenu reakciju na svom profilu.

Ova interakcija je izazvala brojne reakcije pjevačicinih obožavatelja na Twitteru, dok se Jonas nije oglašavao.