Nakon nedavnog incidenta
0

Socijalna služba uključila se u slučaj nasilja u porodici Jelene Karleuše i Duška Tošića

N. C.
Duško Tošić i Jelena Karleuša (Foto: Instagram)
Duško Tošić i Jelena Karleuša (Foto: Instagram)
Socijalna služba uključit će se u slučaj porodičnog nasilja Duška Tošića nad suprugom Jelenom Karleušom, koji se desio na pravoslavni Božić.

Naime, Karleuša je prošle sedmice prijavila policiji zbog nasilja, a prema riječima svjedoka Tošić je Jelenu prvo pljunuo pa potom i ošamario.

Srbijanski mediji navode da je policija predala izvještaj o incidentu tužiteljstvu u Beogradu, a tužiteljstvo je naredilo da se socijalna služba uključi u cijeli slučaj i ispita sve odnose u njihovoj porodici.

Tošić se o nedavnom incidentu odlučio se oglasiti na društvenoj mreži Instagram. Ona je naveo da se obično se ne voli obraćati ovim putem jer smatra da je njegovo ime, lik i djelo trebaju biti vezani isključivo za sportsku priču i dobra humanitarna djela. Međutim, primoran je obratiti se na ovaj način.

"Kao što znate i možete vidjeti, ja sam svugdje predstavljen kao nasilnik i u svakom sam naslovu ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopće ne pronalazim! Ljudi koji me poznaju, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi biti gospodin ma gdje bio i što god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorirat ću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe", naveo je.