Showbiz
8

SNL: Walter White je novi Trumpov čovjek za borbu protiv droge

Klix.ba
Kada je posljednja epizoda serije "Breaking Bad" prikazana 2013. godine, američki glumac Bryan Cranston nije ni sanjao da će se vratiti ulozi Waltera Whitea zbog ni manje ni više nego pobjede Donalda Trumpa.

U posljednjem izdanju zabavne emisije Sutarday Night Live (SNL), koja već sedmicama neprekidno ismijava budućeg predsjednika Donalda Trumpa, iz mrtvih se vratila najveća zvijezda AMC-eve serije.

Ovoga puta, veliki proizvođač crystal metha iz Novog Meksika pojavio se u emisiji CNN-a kao budući prvi čovjek američke Agencije za suzbijanje droga (DEA).

SNL je zabavio gledateljstvo aluzijom da je Trump u svoju administraciju spreman dovesti sasvim pogrešne ljude, čak i vođe narko kartela na čelo DEA-e.

"Ne poznajem Trumpa, ali mi se sviđa njegov stil. Prvo reaguje pa postavlja pitanja. Volim i njegov zid koji želi izgraditi zbog kojeg će puno manje stvari dolaziti iz Meksika. To znači puno manje konkurencije za nas", rekao je između ostalog Walter White.

"Breaking Bad" je bila popularna serija prikazivana u periodu između 2008. i 2013. godine. Pratila je dramatični život i put u kriminal učitelja hemije Waltera Whitea.