18-godišnja Emma Watson
0

"Skinula bih se gola za pravu ulogu"

Sarajevo-x.com
Zvijezda filmova o Harryju Potteru, Emma Watson, nedavno je napunila 18 godina, ali je već spremna da se skine za potrebe snimanja.

Mnogi na njenu izjavu o spremnosti da se na TV ekranima pojavi gola gledaju kao na pritisak pod kojim se nalaze žene u filmskoj industriji, a fanovi koji su mladu Watson gledali u ulozi Hermione Granger prilično su šokirani.

Iako još dijete, ova glumica u seriji filmova baziranih na djelima spisateljice JK Rowling, izjavila je za magazin Sunday: "U skorije vrijeme se neću skinuti, ali to je dio mog posla. U čudnim sam godinama, još uvijek nisam žena, ali ni djevojčica. Filmske kompanije kažu - za nekoliko godina bit ćeš savršena za to. Bit ću, ali želim studirati engleski, tako da će biti veoma teško izabrati između to dvoje."

U međuvremenu, mlada glumica pokazala je svoju mladost mišjim roze ušima koje je uz haljinu nosila na holivudskoj premijeri animiranog filma "The Tale of Despereaux" koji će, prema najavama, biti veliki božićni hit.

U Los Angelesu je pozirala sa kolegama Dustinom Hoffmanom i Matthewom Broderickom. U ovom filmu Emma posuđuje glas princeti Pei koja postaje dobra prijateljica sa hrabrim mišem dugih ušiju.

Zvijezda koju su proslavili filmovi o Harryju Potteru prošle godine je potpisala ugovor sa modnom agencijom Kate Moss, "Storm", a, kako tvdi, modni svijet je pobudio njenu veliku pažnju.