Na festivalu
0

Skandal na Sanremu: Reper sjeo u krilo kolegi pa se poljubili

N. C.
Na festivalu Sanremo reper Rosa Chemical privukao je pažnju kada je prišao svom kolegi reperu Fedezu i zaplesao mu u krilu, a zatim je otišao i korak dalje te ga poljubio.

Nakon što mu je otplesao u krilu, izveo ga je na binu gdje su zajedno pjevali te ga na kraju poljubio u usta. Publika je na to reagirala ovacijama, a Fedez je samo zbunjeno stajao na mjestu.

Na društvenim mrežama pojavili su se razni homofobni komentari, ali i oni koji su pisali da je festival zbog ovakvih ljudi i postupaka propao. Drugi su ih komentirali da su kopirali Madonnu i Britney Spears, koje su se 2003. na dodjeli MTV nagrada također poljubile u usta.

Reper Chemical je u jednoj talijanskoj radijskoj emisiji izjavio kako još uvijek razmišlja o tom poljupcu, dodajući kako je riječ o spontanom trenutku koji nije bio planiran.

"Bio je to performans, mi smo umjetnici i činimo takve stvari. Htio sam poslati poruku ljubavi, slobode i jednakosti", izjavio je.

Fedez je muž svjetski poznate talijanske influencerice Chiare Ferragni, a kad su ga upitali misli li da će se ona ljutiti zbog poljupca, reper je odgovorio: "Nisam se još suočio s njom, nadam se da neće."