Posvetio se vjeri
45

Sin Toma Hanksa staru tetovažu prekrio ogromnim križem: Bio sam stručnjak za izigravanje budale

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sin jednog od omiljenih holivudskih glumaca Toma Hanksa i muzičarke Rite Wilson, 32-godišnji Chet Hanks pohvalio se novom tetovažom.

Chet koji je bio ateist prije nego što se obratio na kršćanstvo prije više od deset godina, sada koristi društvene mreže za širenje svete riječi.

Nedavno je obrisao sve postove sa svog Instagrama i umjesto toga objavio fotografiju koja prikazuje masivnu tetovažu križa.

U objavi koja je u međuvremenu izbrisana, Chet je napisao da mu je "svrha" života služiti Bogu.

"Odigrao sam mnoge uloge i nosio mnoge maske. Glumac. Reper. Fitnes trener. Niko od njih nije pravi ja", započeo je objavu.

Chet je rekao da je bio "stručnjak za izigravanje budale jer je "to naučio kao mehanizam za preživljavanje".

"Ali što više gledam svijet vidim da svijetu više ne trebaju karikature. Lažni prikazi onoga što mislimo da trebamo biti. Postoji samo nešto što svijetu treba više, a to je Bog."

Chet je dodao da su nevolje u kojima se našao u prošlosti izravna posljedica odsutnosti Boga u njegovu životu.

"Sva bol u mom životu proizašla je iz jedne stvari — laži vjerovanja da je moja svrha sve samo ne služenje Bogu", napisao je.

“Još mi nije potpuno jasno kako mu mogu najbolje služiti, ali osjećam da je ova razina iskrenosti početna točka. I znam da će On nastaviti otkrivati ​​više," zaključio je svoju sada izbrisanu objavu.