Neobičan potez
72

Shakirin fan putovao iz Italije do Španije kako bi mu se pjevačica potpisala na Renault Twingo

L. R.
Shakirin fan zajedno s njenim bratom Toninom te potpisani dio auta (Foto: Twitter)
Shakirin fan zajedno s njenim bratom Toninom te potpisani dio auta (Foto: Twitter)
Fan pjevačice Shakire odlučio je iz Italije otputovati za Španiju kako bi mu se ona potpisala na dio njegovog Renaulta Twinga.

Jedan korisnik TikToka pod imenom pakyd2 podijelio je snimak sa svojim pratiocima koji prikazuje njegovo putovanje iz Italije u Španjolsku odnosno u Barcelonu gdje živi slavna pjevačica.

Naime, on je u znak podrške prema njoj odlučio putovati kako bi mu se ona potpisala na dio njegovog automobila marke Renault Twingo, kojeg je pjevačica nedavno proslavila u svojoj novoj pjesmi posvećenoj bivšem partneru Gerardu Piqueu.

Nakon dugog putovanja, koje je napravio u svom Renault Twingu, muškarac je stajao ispred Shakirine kuće i čekao njen dolazak. Kada je ona stigla u svoj dom, on je pitao da li mu se može potpisati na automobil.

Pjevačica nije htjela izaći, ali se na njegovu sreću pojavio Shakirin brat Tonino Mebarak, koji je uzeo dio auta i unio ga u kuću dok je fan čekao ispred.

Podsjećamo, nakon ljubavne afere u kojoj je Pique prevario Shakiru, ona je odlučila posvetiti mu pjesmu, a kroz stihove između ostalog poručila da je "zamijenio Ferrari za Twingo". Pique je nakon toga uzvratio udarac kupivši upravo Renault Twingo.