Showbiz
1.1k

Sanela Jenkins stigla u Sarajevo, prisustvovat će otvaranju SFF-a

Klix.ba
Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Sanela Jenkins, biznismenka i velika humanitarka stigla je danas u Sarajevo, gdje će boraviti u narednih nekoliko dana te prisustvovati svečanom otvaranju Sarajevo Film Festivala.

Sanela je sa porodicom i prijateljima, među kojima je i popularni pjevač Asher Monroe, u glavni grad BiH stigla privatnim avionom iz Dubrovnika.

Po dolasku u Sarajevo posjetila je privatnu veterinarsku stanicu, gdje je, kako saznajemo, vodila psa na pregled.

Podsjećamo, Sanela je prije nekoliko dana uplovila luksuznom jahtom u Neumski zaljev, dok se na drugom, manjem brodu nalazilo osiguranje i prateće osoblje.

"Nakon dvadesetak godina ponovo sam na Jadranu. Htjela sam ploviti stazama svog djetinjstva i posjetiti mjesta na kojima sam ljetovala kao dijete. Na tom putu Neum je neizostavna destinacija jer je to naše more koje trebamo promovisati diljem planete", istakla je tada Sanela.

Prije četiri godine Asher Monroe je u Sarajevu snimao spot koji je režirao Danis Tanović, a spot je sniman u Kaknju.

Sanela u svijetu veoma često promoviše BiH, a Sarajevo posjećuje kada god ima priliku. S obzirom da će glavni grad BiH u narednih desetak dana biti centar regije kada su u pitanju kulturna dešavanja, zbog SFF-a, Sanela će dio odmora iskoristiti da prisustvuje ovom značajnom događaju.