Modni mogul
33

Salma Hayek objavila rijetku fotku svog supruga milijardera, imala je poseban razlog

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumica Salma Hayek se 14. februara 2009. udala za francuskog milijardera François-Henrija Pinaulta.

Par je sada proslavio 15 godina braka i zaljubljeni su kao i prvog dana.

"Nakon 18 zajedničkih godina i 15 godina braka, ljubav prema tebi i dalje je laka, zabavna, duboka i svježa poput blagog povjetarca. Sretna godišnjica moja ljubavi", poručila je glumica na dan godišnjice. Na Instagramu je objavila njihovu crno bijelu fotografiju.

U augustu 2018. Pinault je iznenadio glumicu obnovom zavjeta na plaži dok su bili na odmoru u Bora Bori.

Par je 2007. dobio kćerku Valentinu. Glumica je više puta isticala kako je oduvijek željela veliku obitelj te ponosno naglašava da su Francoisova djeca iz prijašnjih veza i njezina djeca.

Podsjetimo, skladan odnos Salme i Francoisa uzdrmala je tužba Linde Evangeliste, koju je podnijela 2011. godine.

Modnog mogula je tužila jer nije htio priznati sina Augustina Jamesa čije je ime prvotno skrivala. Navodno su nekoliko mjeseci bili u vezi što je on na početku opovrgavao.

Kasnije je priznao da je on njegov otac, ali i da je zahtijevao od manekenke da ode na pobačaj. Pinault i Evangelista su se nagodili, a Salma nikad nije komentirala tu situaciju.

Njezin i Lindin odnos je odličan do te mjere da je, kada je Linda bila bolesna, Salma je na nju pazila i kuhala joj, a nikada nije krila ni da je njezinog sina prihvatila kao vlastitog. Nedavno su zajedno pozirale i za naslovnicu magazina Vogue.