Poznati šaljivdžija
17

Ryan Reynolds podijelio urnebesnu montažu svoje supruge i Taylor Swift: Nikad ne propušta priliku

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ryan Reynolds podijelio je urnebesnu montažu fotografije svoje supruge Blake Lively i pjevačice Taylor Swift nastale na premijeri Beyonceinog filma.

Naime, Blake i Taylor, dugogodišnje prijateljice, pozirale su zajedno u vrlo prisnoj pozi, a Reynolds koji je poznat kao neprikosnoven šaljivdžija iskoristio je priliku.

Na svom Instagram profilu podijelio je istu fotografiju, ali s malim "doradama". Fotošopirao je svoje lice na tijelo svoje supruge, a umjesto Taylorine uz njega je bila glava njenog dečka Travisa Kelcea.

"Ryan Reynolds nikad ne propušta priliku da uradi najsmješniju stvar ikad", naveli su u opisu fotografija dijelivši montaže na Twitteru.

"Osjećam da bih se trebao sjećati ovoga", naveo je glumac uz montažu koja je oduševila mnoge na društvenim mrežama.

Glumčeva supruga, Gossip Girl alum Lively, podijelila je nepromijenjenu fotografiju na svom Instagram profilu nakon londonske projekcije filma "Renaissance: A Film by Beyoncé" ranije ove sedmice.

Reynoldsova komična montaža je referenca na Swiftinu novu romansu s Travisom.

Swift i Lively su dugogodišnje prijateljice čiji su se putevi ukrstili i profesionalno. Swift je koristila imena djece svoje prijateljice (James, Inez i Betty) u pjesmi "Betty" iz 2020. Lively je također režirala pevačicin muzički spot "I Bet You Think About Me" iz 2021. godine.