43-godišnji glumac
21

Ryan Gosling otkrio neobičan razlog zbog kojeg ne želi da njegova djeca pogledaju "Barbie"

L. R.
Ryan Gosling (Screenshot/Youtube)
Ryan Gosling (Screenshot/Youtube)
Holivudski glumac Ryan Gosling nedavno je za medije otkrio razlog zašto još uvijek brani kćerkama da pogledaju film "Barbie".

Glumac je priznao da ima pomiješane osjećaje kada je riječ o filmu "Barbie" u kojem on glumi Kena i da zbog toga smatra da njegove kćerke nisu još spremne da gledaju ovo filmsko ostvarenje. Naime, on ne želi da ga kćerke poistovjećuju s ulogom Kena.

Unatoč tome što je otkrio da je preuzeo ulogu zbog toga što njegove kćerke vole Barbie lutke, 43-godišnji glumac nedavno se na filmskom festivalu u Santa Barbari našalio da on ne zna treba li iko gledati svog oca u ulozi Kena.

"Ne znam koje su godine dobre da vidiš svog oca glumi Kena. Postaje prilično ludo", rekao je Gosling.

On je priznao da im nije mogao u potpunosti zabraniti da vide dio "Barbiemanije" pa su pogledale neke scene i jedan dan bile na setu kada je snimao plesnu tačku za film. Također, ranije je priznao da se on kao dječak nije igrao s Barbie lutkama pa su mu kćerke pomogle kako da pristupi ulozi Kena.

Inače, Gosling ima dvije kćerke Esmereldu (9) i Amadu (7) sa glumicom Evom Mendes.

Podsjećamo, film "Barbie" bio je jedan od najiščekivanijih filmova u 2023. godini, koji je prikazivanjem u kinima zaradio više od miljardu dolara.