Showbiz
17

Ronaldo: Nisam prevario Irinu, sve je izmišljeno

Totalsport
Irina Shayk i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Irina Shayk i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP)
Portugalski nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo odlučno je demantirao medijske glasine kako je prevario svoju djevojku Irinu Shayk s brazilskom manekenkom Andressom Urach, poznatijom i pod slikovitim nadimkom 'miss BumBum'.

Urach je u nedjelju izjavila za The Sun da je spavala s Ronaldom u hotelu Villa Magna samo 48 sati prije prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Borussije Dortmund na Signal Iduna Parku, no Portugalac tvrdi kako u tome svemu nema istine.

"Neko traži pažnju na moj račun. A pitam se zašto se to događa dan uoči važne utakmice za moju ekipu. Duboko sam uvrijeđen uzalud kreiranom situacijom koja je trebala poremetiti moj privatni život. Samo sam htio razjasniti", napisao je Ronaldo putem Twittera.

"Bio sam u hotelu Villa Magna 22. aprila i davao intervju Manuu Sainzu, što je nešto što i sam reporter može potvrditi. Sve ostalo je čista fikcija", dodao je jedan od najboljih nogometaša svijeta, koji se uspio oporaviti od povrede bedrenog mišića uoči uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Borussije na Santiago Bernabeuu.