Nije lako biti slavan
13

Rod Stewart: Zasitio sam se seksa i žena

Klix.ba
Penny Lancaster i Rod Stewart
Penny Lancaster i Rod Stewart
Britanska rock zvijezda Rod Stewart izjavio je da se zasitio seksa i žena te da je odlučio ostatak svog života provesti sa sadašnjom suprugom Penny Lancaster

Šezdesetsedmogodišnji muzičar je kazao kako je u periodu dok je bio frontmen grupe The Faces mogao imati svaku djevojku i tvrdi da ih je zaista imao toliko da više ne bi mogao ni izbrojati.

"Djevojke su se doslovno bacale na nas. Ronnie Wood, koji je svirao sa mnom, i ja smo se umorili od seksa još kad smo bili u ranim dvadesetim godinama. Sada kad razmišljam, njemu i meni je bilo zanimljivije kada se sami družimo nego kada smo sa svim tim djevojkama. Ne možete razumjeti to ako niste doživjeli, ali smo doslovno morali tjerati djevojke od sebe", ispričao je Stewart za Daily Mail.

U biografiji koju je objavio napisao je kako mu je seks s mnogim djevojkama postao naporan te da je želio iskusiti pravu ljubav.

"Dosadilo mi je da budem s djevojkama prema kojima ne osjećam ništa. Želio sam ljubav, želio sam nešto posebno. Kada imate 17 ili 18 godina sve vam je to zabavno, sa 20 godina je to dobro, ali kako starite to postaje sve tragičnije", kazao je.

Također, otkrio je da je koristio drogu, ali nikada nije pretjerivao.

Otac osmero djece, koji se ženio tri puta, tvrdi da su kroz njegov krevet prošle mnoge manekenke i glumice, ali je sada pronašao pravu ljubav, a to je njegova supruga Penny Lancaster.