Preminuo u 39. godini
37

Rick Harrison, zvijezda showa "Zalagaonica", potvrdio uzrok smrti sina: Ovo se mora shvatiti ozbiljnije

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zvijezda "Zalagaonice" Rick Harrison preko svog predstavnika za TMZ je potvrdio uzrok smrti svog sina Adama kazavši da se radi o predoziranju fentanilom.
Vijest o smrti Adama objavljena je u subotu, 20. januara, a američki mediji su prenijeli da je riječ o predoziranju. Sad je to potvrdio i sam Rick.

"Da, mogu potvrditi da je Adam umro od predoziranja fentanilom. Kriza fentanila u ovoj zemlji mora se shvatiti ozbiljnije. Čini se da samo prelazi granice i ništa se ne radi po tom pitanju. Moramo raditi bolje", kazao je.

Porodica Harrison je u petak saznala da je Adam umro od smrtonosne doze fentanila. U to vrijeme okolnosti smrti bile su nejasne i policija Las Vegasa je saopštila da istražuje slučaj.

"Naša porodica je izuzetno tužna zbog Adamove smrti. Tražimo privatnost dok žalimo zbog gubitka", saopštili su tada.

Adam je bio jedan od Rickova tri sina. Adama i njegovog brata Coreyja dobio je s prvom suprugom Kim, a sina Jakea s drugom suprugom Tracy. Dok se Corey može naći na Rickovoj Instagram stranici i čak se pojavljuje zajedno sa svojim ocem u emisiji "Zalagaonica", činilo se da je Adam radio po svome i bježao od reflektora.