Wayne Rooney
0

FOTO / "Razvod? Svejedno mi je..."

Sarajevo-x.com
Wayne Rooney
Wayne Rooney
Igrač "Manchester Uniteda" i član engleske reprezentacije, Wayne Rooney, svojim je prijateljima rekao da se neće truditi spasiti svoj brak, nakon što je prevario svoju suprugu sa prostitutkom, piše "Daily Mail".
Dvadesetčetverogodišnji multimilioner tvrdi da mu je svejedno ukoliko njegova supruga Coleen zatraži razvod braka nakon što je, dok je bila trudna, prevario sa prostitutkom koju je platio nekoliko hiljada funti.

Rooney, koji večeras nastupa za svoju reprezentaciju u Bazelu protiv Švicarske, navodno je izjavio da neće trpjeti nikakve kritike roditelja svoje supruge.

"Wayne neće trpiti sr... svoje žene i njene porodice zato što svi lagodno žive na njegov račun. Ako ona ne može da se nosi s tim i želi razvod, neka bude tako. Čini se da on misli da može raditi šta god želi jer bi svi oni bili ništa bez njega", rekao je izvor blizak fudbaleru.

Coleen (24) i njen desetomjesečni sin Kai se vjerovatno nalaze sa njenim roditeljima, Tonyjem i Colette McLoughlin, u kući u Formbyju koju im je Wayne kupio. Coleen je poručila Wayneu da ga više ne želi pored sebe.

Prema riječima Jennifer Thompson, s kojom je Rooney prevario suprugu, on nikada nije pokušao da sakrije njihov odnos. Ona tvrdi da su imali seks u hotelu Lowry u Safordu.

Jennifer je otkrila da su ona i Wayne otvoreno pričali iako su bili u društvu njegovih kolega Michaela Owena i Ria Ferdinanda. Rooney i njegovi savjetnici još uvijek nisu poduzeli nikakve mjere protiv nje. On je priznao prevaru i dodao da bi volio da to nikada nije učinio.

Natalie Rooney, rodica zvijezde "Manchester Uniteda", lično je savjetovala Coleen da traži razvod. Dodala je da je Wayne sramota za porodicu.

Uoči večerašnje utakmice između Švicarske i Engleske, selektor Fabio Capello je rekao da ovi problemi neće uticati na formu Waynea Rooneya.

"Rekao mi je da je spreman za igru, da želi nastupiti večeras i suguran sam da će pružiti dobru partiju", rekao je šezdesetčetverogodišnji talijanski stručnjak.