Nakon teške bolesti
46

Preminuo otac Oprah Winfrey, voditeljica otkrila kako su izgledali njegovi posljednji trenuci

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Oprah Winfrey otkrila je kako je njen otac Vernon preminuo nakon teške borbe s bolesti u 88. godini. Na svom Instagram profilu podijelila je kako su izgledali njegovi posljenji trenuci.

Vernon, koji je bio berberin i biznismen u Nashvilleu, umro je u petak nakon borbe s rakom. Američka voditeljica i medijski mogul Oprah obznanila je vijesti u subotu uz posvetu svom ocu.

"Vernon Winfrey 1933-2022", započela je Oprah, "Prije manje od sedam dana odali smo počast mom ocu u njegovom vlastitom dvorištu. Moj prijatelj i gospel pjevač Wintley Phipps pozdravio ga je pjesmom. Osjetio je ljubav i uživao u njoj dok više nije mogao govoriti", napisala je TV voditeljica uz snimak spomenutog trenutka.

Nastavila je: "Jučer sam s porodicom koja je bila uz njegovu postelju imala svetu čast svjedočiti kako čovjek odgovoran za moj život udiše posljednji put. Mogli smo osjetiti kako mir ulazi u sobu nakon njegove smrti."

"Taj mir još uvijek postoji. Sve je dobro. Hvala vam na vašim molitvama i dobrim mislima", završila je poruku.

Oprah je u ponedjeljak proslavila 4. juli priredivši ocu posebnu zabavu iznenađenja.

U videu koji je podijelila na svom Instagramu, rekla je da je, iako je bila domaćin zabave na američki Dan nezavisnosti, pravi razlog za okupljanje bilo iskazivanje poštovanja njenom ocu.

"Moj otac je bolestan i zato smo htjeli da svi njegovi prijatelji dođu i slave njegov život dok on još uvijek može primiti radost", rekla je pokazujući transparent iza sebe u očevu čast.