Nastupao Cunami
101

Poznate cijene provoda u potonulom splavu "Kartel" u Beogradu

N. C.
Nakon što je sinoć potonuo beogradski splav "Kartel", poznato je koliko je koštala zabava u ovom objektu.

U potonulom splavu "Kartel" sinoć je nastupao sarajevski reper Emin Hadžajlić - Cunami, a za zabavu je bila obavezna rezervacija stolova ili separea.

Barske stolove bilo je moguće rezervirati po cijeni od 50 eura, a u toj cijeni uključena je i boca šampanjca. Mali separe za osam osoba koštao je 150 eure, a u cijenu je bio uključen jedan Grey Goose, jedan JP Chenet i sokovi.

Rezervacija velikog separea za 14 osoba koštala je 250 eura, a u cijenu su bila uključena dva Grey Goosea, JP Chenet, Jack Daniels i sokovi.

Centralni separe za 18 osoba koštao je 330 eura, a uz njega su dolazile dvije boce Grey Goosea, JP Chenet i sokovi. VIP separe namijenjen je za 22 osoba, a u cijenu od 500 eura bile su uključene četiri boce Grey Goosea, Moet, Jack Daniels i sokovi.

Reper Cunami tokom večeri je objavljivao snimke koncerta na svom Instagramu, a na kojima se može vidjeti kako je splav prepun. Splav je počeo tonuti u 00:50 nakon ponoći. Evakuisano je ukupno 30 osoba, u čemu su učestvovali rječna policija, žandarmerija, kao i 25 pripadnika Vatrogasno spasilačke jedinice.