Nastavak svađe
74

Popović vrijeđao Severinu, nazvao je psihički poremećenom: Zašto nije prijavila da je bila kod egzorciste?

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Milan Popović je odlučio reagovati na Severininu izjavu da mu je nedavno poslala poruku kako bi razgovarali te da ju je on nakon toga izvrijeđao.
"Ljudi se dijele na one koji sude, one koji mjere i one koji praštaju. Bitno je ne biti u prve dvije grupe. Praštam svima pa i ocu mog sina. Nedavno sam mu čak slala poruku da sam na raspolaganju da sjednemo sami i razgovaramo. Na to mi je uzvratio salvom uobičajenih uvreda", rekla je nedavno za Gloriju.

Popović je za Kurir demantovao sve što je njegova bivša partnerica navela.

"Evo ponovo mi tražite da demantujem insinuacije. Nikada nisam vrijeđao Severinu. Isto tako, Severina mi nikada nije predlagala da razgovaramo, njen način komunikacije je isključivo preko tužbi preko suda! Pod vrijeđanjem o kojem govori misli na moje pitanje zašto sudu nije prijavila da je nedavno bila kod egzorciste u Novom Mestu gdje joj je rađen egzorcizam, pošto taj ritual podrazumijeva da je osoba kojoj se radi ozbiljno psihički poremećena", rekao je.

Dalje je naveo da je ritual egzorcizma koji joj je rađen isti kao onaj koji nam je poznat iz horor filmova, uz čitanje molitvi za istjerivanje zla, prisustvu svjedoka, bljuvanju blata itd.

"Normalno je da sam se kao roditelj zabrinuo", tvrdi Popović.