Showbiz
970

Pobjednik Eurovizije Šveđanin Mans Zelmerlow se ženi Bosankom?

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Švedski pjevač Mans Zelmerlow, ovogodišnji pobjednik Eurovizije, posjetio je Beograd 17. maja, gdje je imao priliku razgovarati s novinarima i pohvaliti se svojim znanjem našeg jezika.

Zelmerlöw je demonstrirao svoje znanje našeg jezika izgovorivši nekoliko rečenica, a na internetu se piše kako je za znanje u ovoj oblasti zaslužna činjenica da ima djevojku iz Bosne.

Ovi informaciju je potvrdila i srbijanska predstavnica na Eurosongu Bojana Stamenov, kazavši kako će mu pjevati na svadbi, te kako ju je pjevač lično pozvao.

"Mons se ženi. Naravno da ću mu pjevati. Moram da vam otkrijem da se on zabavlja s djevojkom iz Bosne. Nisam stigla više da ga ispitam, ali je neka vatrena crnka. Zna Šveđanin šta je dobro i kakve su Bosanke i, eto, ima malo naše pobjede na Euroviziji", kazala je Bojana Stamenov za Kurir.

Mans Zelmerlow je rođen 13. juna 1986. i najpoznatiji je po učešću u showu Idol 2005. godine, gdje je zauzeo peto mjesto, pobjedi u prvoj sezoni showa Let's Dance, i po pjesmi iz 2007. godine "Cara Mia" kojom se prestavio na Melodifestivalen iste godine.

Zelmerlow ima mlađu sestru. Uživa u nogometu, tenisu i golfu. Između 2008. i 2011. godine bio je u javnosti poznatoj vezi sa švedskom pjevačicom i manekenkom Marie Serneholt, bivšom članicom švedskog pop benda A-Teens.

U nastavku poslušajte kako pjevač govori naš jezik.