Na koncertu u Kini
0

Peter Andre otpjevao pjesmu bivšoj supruzi

Sarajevo-x.com
Peter Andre koji se nedavno rastavio od supruge Katie Price utjehu je pronašao u muzici. Popularni pjevač otputovao je u Kinu kako bi promovisao svoj novi singl 'Call The Doctor', a kako pišu britanski mediji koncert je započeo pjesmom posvećenoj Katie.

U pjesmi pod nazivom ''Outta Control' australijski pjevač navodno okrivljuje Price zbog burnog socijalnog života, te flerta s drugim muškarcima, koji je i dovelo do raspada braka.

"Kazala je da izlazi s prijateljicama, a ja sam je ugledao kako se s drugim muškarcem rukuje i razgovara... Što sam joj nažao učinio, pa me na takav način povrijedila?", riječi su pjesme koju je navodno opjevao Andre na početku koncerta u Macau u Kini.

Katie Price, poznatija kao Jordan, potvrdila je da ju je muž ostavio te da je zbog toga zapala u tešku emocionalnu krizu od koje se polako oporavlja. No, britanski fodomodel je negirao da je njen brak propao zbog njenog burnog društvenog života.

"Za više od četiri godine braka jedva da sam i izlazila s prijateljicama. Bila sam pristojna supruga i dobra majka, izašla sam svega dvadeset puta za toliko godina braka, a tako malo izlazaka čak nije ni normalno za ženu u mojim godinama", izjavila je tridesetogodišnja starleta nedavno za britanske medije.