Postala majka u januaru
16

Paris Hilton objavila fotografiju na kojoj pozira zajedno sa bebom

Klix.ba
Paris Hilton (Foto: Instagram)
Paris Hilton (Foto: Instagram)
Paris Hilton jučer je na svom Instagram profilu podijelila nove fotografije na kojima pozira držeći u rukama svog sina Phoenixa Barrona.

Iako je njen sin star tek 11 sedmica, ova bogata nasljednica se odlučila za profesionalno fotografisanje, a na svom Instagram profilu odlučila je podijeliti isključivo crno-bijele fotografije.

U opisu objave napisala je: "Moje cijelo srce."

Paris Hilton sa sinom (Foto: Instagram)
Paris Hilton sa sinom (Foto: Instagram)

Tokom pojavljivanja u emisiji "The Drew Barrymore Show" prošlog mjeseca, Hilton je skoro cijelu emisiju pričala o svom sinu nazvavši ga malim anđelom. Dodala je i da je njen život sad potpun te da je opsjednuta svojom bebom.

Osim toga, nedavno je u jednoj radijskoj emisiji otkrila da je njegovo ime smislila prije 10 godina, kada je istražila imena gradova. Također, je dodala da ona i njen suprug sada žele još jedno dijete odnosno djevojčicu koju bi nazvala London, kako bi se slagalo uz njeno i sinovo ime.

Podsjećamo, Paris Hilton i njen suprug Carter Reum postali su roditelji 16. januara dobivši sina, kojeg je rodila surogat majka. Oni su i ranije izrazili želju da prošire svoju porodicu nakon što su se zaručili u februaru 2021. godine i vjenčali se u novembru iste godine.