Nakon 11 godina braka
60

Otkriveno zašto se Reese Witherspoon razvodi: Nekad joj se sviđalo što je stabilan i pouzdan

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Reese Witherspoon i njen suprug Jim Toth dva dana prije 12. godišnjice braka objavili su da se razvode. Vijest je šokirala njihove fanove jer su se činili kao jedan od skladnijih parova u Hollywoodu, a sada je otkriveno zbog čega su odlučili staviti tačku na svoj brak.

"Nema velikog skandala ili drame, samo su dvoje ljudi koji dijele zajedničko roditeljstvo i zapravo više nemaju nikakve romantične osjećaje jedno prema drugome", rekao je izvor blizak paru za Page Six. Kaže da nakon 11 godina u njihovom braku više nije bilo romantike te su više bili prijatelji nego supružnici.

Reese nekada sviđalo to što je "Toth solidan, pouzdan i stabilan tip" jer joj je to bilo osvježenje nakon lošeg braka s prvim suprugom Ryanom Phillippeom.

"Puno toga su izgradili zajedno, ali njihovi životi krenuli su drugačijim putevima koji su doveli do ove odluke", dodao je izvor.

Bivši par zajedno je radio u "Hello Sunshine", firmi koju je pokrenula Reese, a koja ja prodana 2021. godine za 900 miliona dolara.

Par ima jednog zajedničkog sina, 10-godišnjeg Tennesseeja Jamesa, a Reese iz prvog braka s Ryanom Phillippeom ima dvoje djece, 23-godišnju Avu i 19-godišnjeg Deacona.