Proslavio 71. rođendan
60

Oglasila se 39 godina mlađa djevojka Lazara Ristovskog: Volim te baš takvog kakav jesi

I. S.
Foto: Instagram/anicalazicofficial
Foto: Instagram/anicalazicofficial
Anica Lazić, 39 godina mlađa djevojka Lazara Ristovskog, mu je povodom 71. rođendana uputila čestitku na društvenim mrežama.
"Lazar (značenje 'Bog pomaže'). Vjeruje se da je muškarac s ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobjednik. Dobročinitelj. Naš najveći umjetnik. Vječiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe", započela je.

Dodala je da je on zaštitnik, optimista, rodoljub, smio i hrabar, veliki prijatelj te čovjek široke svijesti i dobrog srca.

"Prije nego što sam te upoznala, bila sam sretna. Sada je ta sreća udvostručena. Uljepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Sretan ti rođendan", napisala je.

Podsjećamo, srbijanski mediji su nedavno objavili da je Lazar izbacio svoju bivšu suprugu Danicu iz glumačke podjele serije "Dream Team" te angažovao Anicu.

"Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbjegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da poslije razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri", rekao je izvor.