80-godišnji glumac
58

Novinarka komentarom i pitanjem zbunila Harrisona Forda, njegova reakcija nasmijala prisutne

L. R.
Harrison Ford (Screenshot/Twitter)
Harrison Ford (Screenshot/Twitter)
Slavni glumac Harrison Ford nasmijao je prisutne svojom reakcijom i odgovorom na komentar i pitanja novinarke tokom medijskog pojavljivanja nakon premijere njegovog novog filma.

Naime, u četvrtak u Cannesu 80-godišnji glumac je imao premijeru svog novog filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny", a tim povodom održana je i konferencija na kojoj su prisustvovali reditelj James Mangold, ali i glumci iz navedenog filma.

Međutim, pažnju je privukla novinarka koja je davala komplimente Harrisonu Fordu kako je zgodan, a onda postavila pitanje koje ga je dodatno zbunilo.

"Jako ste zgodni i svi smo bili oduševljeni kada ste u jednoj sceni u filmu skinuli majicu. Još imate 'to' u sebi. Kako održavate formu? Možete li jahati konja", upitala je novinarka.

Harrison je u tom trenutku čudno pogledao novinarku pa se zamislio. Njegova reakcija nasmijala je prisutne, a onda je zbunjeno upitao koje je pitanje postavila.

"Dopustite mi da vam odgovorim. Da, ja mogu jahati konja, ako mi to dozvole. Hvala Vam, nisam mislio biti okrutan", odgovorio je Harrison i onda se našalio na komentar o njegovom izgledu rekavši da je blagoslovljen svojim tijelom.

Podsjećamo, Harrison Ford u četvrtak je primio i nagradu Zlatna palma što je oduševilo pristune na filmskom festivalu u Cannesu. Najavljeno je da će peti nastavak franšize o pustolovu Indiani Jonesu početi s prikazivanjem krajem juna u kinima širom svijeta.