Porodica na okupu
5

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham uočeni na Victorijinoj modnoj reviji, sada su u dobrim odnosima

L. R.
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz (Foto: Twitter)
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz (Foto: Twitter)
Nicola Peltz i Brooklyn Beckham nedavno su ponovo prisustvovali modnoj reviji Victorie Beckham u Parizu, a objavom na Instagramu potvrdilo se da je Peltz u dobrim odnosima sa svojom svekrvom Victoriom.

Naime, slavni par se fotografisao zajedno s Brooklynovom porodicom što je podrazumijevalo njegove roditelje Victoriu i Davida Beckhama, te brata Cruza i sestru Harper, a ovu fotogografiju je podijelila i sama Victoria uz emotivan opis.

"Ne bih mogla bez vas, volim vas sve jako", napisala je Victoria u opisu fotografije koju je podijelila na svom Instagram profilu.

Cijela porodica bila je u crnom, a Brooklyn i David nosili su odijela s duplim kopčanjem. Nicola Peltz bila je u haljini s crnim kožnim rukavicama i helankama, koju je dizajnirala upravo Victoria.

Podsjećamo, Nicola Peltz i njena svekrva Victoria Beckham navodno su bile u lošim odnosima oko mnogih aspekata planiranja vjenčanja. Nicola je prvobitno namjeravala prošetati do oltara noseći jednu od Victorijinih kreacija, ali se na kraju odlučila za vjenčanicu brenda Valentino.

Također, Peltz i Beckham trenutno su u tužbi vezanoj za njihovo vjenčanje, gdje je mladenkin otac tuži organizatora vjenčanja, jer navodno nije ispunio listu očekivanja i zahtjeva VIP zvanica koji su prisustvovali ceremoniji u Palm Beachu, a neki od izvora bliskih ovom paru navodi i da bi mogli organizirati i novu proslavu vjenčanja.