Pomogle joj kolege
1

Nezgoda glumice na dodjeli SAG Awards: Jessica Chastain pala izlazeći na binu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Holivudska glumica Jessica Chastain spotaknula se tokom izlaska na binu na dodjeli SAG Awards 2023. koja se održala sinoć u Los Angelesu.

Oskarovka se prilikom izlaska na podijum kako bi preuzela nagradu za svoju ulogu u miniseriji "George & Tammy" spotaknula o haljinu koju je dizajnirao Zuhair Murad.

Kamere i fotografi zabilježili su spomenuti trenutak kad je Chastain skoro pala, a odmah su joj pritrčali u pomoć.

[TWITTER]1630014555907661826[/TWITTER]

"Malo mi je neugodno što sam se spotaknula na stepenicama, ali imala sam dva veoma zgodna muškarca koji su mi pomogli da se popnem", kazala je glumica za magazin People te zaključila: "Dakle, to nije bilo loše".

Jessica je pojasnila da je za spoticanje kriva njena haljina te da ju je zarobila: "Ja sam ta koja nikada ne očekuje da će se ovo dogoditi. Bila sam zarobljena u svojoj haljini i imala sam jako ljubazne muškarce koji su mi pomagali, tako da je to bio plus".

[TWITTER]1630092109423464454[/TWITTER]

U seriji za koju je nagrađena Chastain je glumila country pjevačicu Tammy Wynette uz Michaela Shanona, koji je glumio jednog od Wynetteinih muževa, country zvijezdu George Jonesa.

Međutim, nakon što je sramota zbog njenog pada prošla, izašla je na scenu kako bi podijelila da će se, nakon svoje predstave na Broadwayu "A Doll's House", sastati s fanovima.