Očekuje prvo dijete
36

Nakon što je podijelila sretne vijesti Hailey Bieber na Instagramu pokazala rastući trudnički stomak

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Manekenka Hailey Bieber nakon što je nedavno otkrila da očekuje prvo dijete sa suprugom Justinom, na Instagramu je podijelila i fotografije svog rastućeg stomaka.

Bieber je podijelila niz fotografija koje prikazuju kako su izgledali njeni prethodni dani nakon što je s javnošću podijelila sretne vijesti. U objavi se može vidjeti manekenka koja pozira naglašavajući njen rastući stomak.

Nakon što je par podijelio svoje uzbudljive vijesti o bebi, izvor je za magazin People rekao da su svi uzbuđeni zbor njih: "Oni će biti sjajni roditelji, a Justin će biti jako uključen".

Ubrzo nakon što je par objavio da očekuju svoju prvu zajedničku bebu, Haileyin predstavnik je za isti magazin potvrdio da je trudna nešto više od šest mjeseci.

"Imaju ime za koje misle da je savršeno. Počinju da ukrašavaju i dječju sobu. Jedva čekaju da upoznaju bebu", dodao je izvor. Još uvijek se ne zna kojeg je spola beba.

Justina i Hailey je 2009. godine prvi put upoznao njen otac Stephen Baldwin na premijeri Justinovog dokumentarnog filma "Never Say Never". Par je potom imao kratku vezu 2016. godine nakon prekida u njegovoj decenijskoj romansi sa Selenom Gomez.

Potom su obnovili svoju vezu 2018. godine i u braku su od septembra te godine.