"Uzvraća" udarac
15

Nakon raskida s Jennifer, Alex Rodriguez planira provesti praznike sa bivšom suprugom

I. B.
Instagram/Alex Rodriguez
Instagram/Alex Rodriguez
Nakon raskida zaruka ranije ove godine, bivša bejzbol zvijezda New York Yankeesa, Alex Rodriguez i pjevačica Jennifer Lopez krenuli su svako svojim putem.

I dok je Jennifer brzo pronašla svoju sreću kada se neposredno poslije raskida vratila staroj ljubavi, Benu Afflecku, postojala su mnoga šuškanja u vezi sa Rodriguezom.

Sportista je sada sve iznenadio odlukom da predstojeće novogodišnje praznike planira provesti sa svojom bivšom suprugom Cynthiom Scurtis i njihovim kćerima Ellom i Natashom.

Bivši partneri i roditelji dvoje djece imaju odličan odnos, a tvrde da između njih vlada sklad i ogromno međusobno poštovanje. Između Alexa i Chyntijinog sadašnjeg muža Angela Nicolasa razvilo se prijateljstvo, a izvor za strane medije tvrdi kako svi izgledaju poput "velike sretne porodice".

Zagrijavanje za novogodišnje praznike, porodica je obavila za Dan zahvalnosti koji su dočekali svi zajedno, a Rodriguez se tom prilikom proglasio "blagoslovljenim".

Nakon razlaza od J.Lo, Alex je počeo sve više vremena posvećivati porodici.

"Slobodan je. Ne mora se posvećivati nikome osim svojoj porodici. Uživa u provođenju vremena s njima", naglasio je izvor.

Alex i Cynthia poznaju se još od 1990., a vjenčali su se 2002. godine. Šest godina poslije, Cynthia je predala papire za razvod optužujući ga da je vara. Unatoč usponima i padovima, par je uspio ostati u dobrim odnosima.