London
0

Nakon četiri godine braka razveli se Cheryl i Ashley Cole

Sarajevo-x.com
Ashley Cole i Cheryl (Foto: SkyNews)
Ashley Cole i Cheryl (Foto: SkyNews)
Pjevačica Cheryl i nogometaš Ashley Cole razveli su se u petak nakon četiri godine braka. Par se danas zvanično i po vrlo kratkom i brzom postupku razveo pred londonskim Višim sudom.

Napomijemo, do razvoda je došlo nakon što su mediji u februaru ove godine objavili da nogometaš "Chelsea" vara svoju suprugu. To je bila kap koja je prelila čašu.

Naime, prvi navodi o Ashleyevoj nevjeri pojavili su se još 2008. godine. Ipak, tada je Cheryl odlučila da oprosti suprugu, ali je i dalje njihov brak bio tema brojnih svjetskih medija.

Do konačnog kraja braka došlo je nakon što je Cheryl putem medija saznala da je suprug vara i da neprestano šalje poruke i golišave fotografije jednoj britanskoj manekenki. Ashley je najprije tvrdio da je telefon u kojem su se nalazile fotografije dao jednom prijatelju koji ih je porslijedio dalje, no na kraju se ipak ispostavilo da je nogometaš nevjeran svojoj supruzi.

Nakon mnogo drame i molbi da mu se muzičarka vrati, Ashley se pomirio s tim da je izgubio suprugu i odlučio prihvatiti razvod.

Cheryl i Ashley Cole upoznali su se 2004. godine u Londonu. Zaručili su se 2005. godine u Dubaiju, a već naredne godine stali su na ludi kamen.

Nakon četiri godine zajedničkog života krenuli su svako svojim putem, prenijeli su britanski mediji.