Glumičini bračni savjeti
0

Monica Bellucci bi oprostila nevjeru

Sarajevo-x.com
Foto: Bangshowbiz
Foto: Bangshowbiz
Jedna od najljepših žena današnjice, glumica Monica Bellucci, kaže kako ne bi zamjerila suprugu ukoliko bi je prevario u slučaju da budu duže vrijeme razdvojeni jedno od drugog.

Ova 46-godišnja Talijanka, koja ima sina i kćerku sa suprugom Vincentom Casselom, rekla je za Style magazin kaže kako su joj povjerenje i poštovanje važniji od vjernosti, prenosi MSN news.

"Strast je nešto što možete osjetiti i prema najgorem čovjeku na svijetu, ali to nema nikakve veze sa partnerstvom i suživotom. Važniji su mi povjerenje i sigurnost da će moj partner biti uz mene kada mi to bude potrebno. Bilo bi suludo da očekujem od svog partnera da će mi biti vjeran ukoliko se nismo vidjeli dva mjeseca“, rekla je Bellucci.

Crnokosa ljepotica kaže kako je još uvijek očarana svojim suprugom, ali priznaje i da postoje momenti kada se ne slažu. Inače, Bellucci i Cassel su u braku od 1999. godine.

"I dalje mislim da je on sexy. Važno je da razmišlate o svom suprugu. Vincent nije normalan, ponekad ga toliko mnogo volim, a ponekad ga želim ubiti“, kaže Belluci.