Nastup o kojem se priča
138

Miley Cyrus se preporodila nakon razvoda: "Ovako izgleda žena kad se riješi toksične veze"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
O nastupu i izgledu Miley Cyrus na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja još uvijek se priča, a pjevačica je sve oduševila samouvjerenošću, osmijehom i utegnutim tijelom.

Upravo je Miley osvojila Grammyja za snimku godine za prošlogodišnji hit "Flowers" koji je postao ultimativna himna slobodnih i sretnih žena.

Fanovi su uvjereni kako je ovu pjesmu posvetila svom bivšem suprugu Liamu ​​Hemsworthu.

Pjesma "Flowers" objavljena je 13. januara, na Liamov rođendan, a čini se da tekst uključuje reference na turbulentnu vezu i na razne neugodne trenutke para na crvenom tepihu.

Liam je često sputavao Miley tokom zajedničkih izlazaka i pred fotografima joj predbacivao zbog njenog ponašanja.

Također, odabirom zlatne haljine u spotu Miley je, prema tvrdnjama fanova, poslala jasnu poruku o glasinama da ju je Liam varao.

Naime, gotovo identičnu haljinu nosila je glumica Jennifer Lawrance na premijeri filma "Igre gladi" u kojem je glumio i Liam te je navodno upravo tokom snimanja spomenutog filma prevario Miley s Jennifer.

Bilo, kako bilo, pjevačica je sada pokazala da izgleda bolje i zadovoljnije nego ikad te je osvojila svog prvog Grammyja.

"Haljina. Tijelo. Samouvjerenost. Ovako izgledaš kada se oporaviš nakon užasnog prekida", "Ovako izgleda ljubav prema sebi", "Definitivno nastup o kojem će se još dugo pričati", "Svaka žena kad izađe iz toksične veze", samo su neki od komentara ispod fotografija na njenom Instagram profilu.

Brojni fanovi su također zamolili pjevačicu da otkrije kojim je to vježbama i načinom prehrane dovela svoje tijelo do savršenstva.