Nastavak suđenja
40

Milena Radulović svjedočila protiv Mike Aleksića: Mislila sam da me kažnjava, osjećala sam se prljavo

I. S.
Foto: Ringier/Oliver Bunić
Foto: Ringier/Oliver Bunić
Milena Radulović je danas svjedočila protiv Miroslava Mike Aleksića, kojeg je optužila za silovanje.

Glumica je na sud došla u pratnji roditelja i svog partnera Ognjena Jankovića, režiserom i članom grupe Beogradski sindikat.

"Kada mi se to prvi put dogodilo, bila sam u šoku. Nisam mogla da objasnim sebi, pokušala sam da objasnim da je to bio neki test. Kada me je dodirivao, bila sam uplašena, osjećaj takve izdaje. Čovjek kojem sam vjerovala je učinio nešto tako bolno. Mislila sam da me kažnjava, osjećala sam se prljavo. Poslije su uslijedile pretnje. To je prijatnim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi vidjeli. Šamarao me je, svi su tapšali nakon toga misleći da je vježba", između ostalog je rekla.

Foto: Ringier/Oliver Bunić
Foto: Ringier/Oliver Bunić

Dodala je da se plašila Aleksića jer ju je povrijedio kao niko do sada i nije bila sigurna za šta je on sve sposoban. Istaknula je da ju je on pretukao i da je uživao u njenom bolu i plakanju.

Tokom ispitivanja je kazala da je nakon napuštanja njegove škole glume saznala da je zlostavljao i druge djevojke. Otkrila je i razlog zbog kojeg je izašla u medije.

"Kada mi je Srđan Ilinčić rekao da li želim da potpišem prijavu, saznala sam da je moguće da novinari imaju izvore i da će to biti objavljeno. Željela sam da se priča čuje izvorno od mene", kazala je.

Današnje suđenje je nakratko bilo prekinuto nakon što je Aleksićev advokat Zoran Jakovljević počeo vikati na sudiju i žaliti se na to što ga je Radulović u nekoliko navrata ispravila.