Druga noć Beovizije
60

Milan Marić napravio grešku, na scenu pozvao takmičarke prije zvaničnog proglašenja

L. R.
Milan Marić (Screenshot/Youtube)
Milan Marić (Screenshot/Youtube)
Srbijanski glumac Milan Marić u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja "Pesme za Evroviziju" napravio je grešku rekavši da im se na scenu pridružuje i grupa Hurricane, prije nego što su zvanično proglašene kao takmičarke koje idu u finale.

Naime, glumac se nalazio na glavnoj sceni gdje je zajedno sa voditeljicom Draganom Kosjerinom proglašavao takmičare koji su prošli u finalnu večer ovogodišnje Beovizije.

U jednom trenutku, nakon što su proglasili četvrtog takmičara, koji je prošao dalje i trebao im se pridružiti na veliku scenu, Marić je rekao "stižu Hurricanke", što se odnosilo na grupu Hurricane koju čine tri djevojke, ali one nisu u tom trenutku još uvijek bile proglašene kao takmičarke finalne večeri.

Sudeći prema njegovoj reakciji, glumac je shvatio da je požurio s pozivanjem grupe na scenu, dok je njegova kolegica profesionalno nastavila dalje s proglašenjem. Grešku Milana Marića možete pogledati na 2:42:22.

Podsjećamo, večeras u 21 sat je finalna večer takmičenja u kojoj će se za odlazak na Eurosong u Liverpoolu boriti 16 takmičara: Stefan Shy, Princ, CHEGI & Braća Blues Band, Boris Subotić, Luke Black, Filip Baloš, Nađa, Empathy Soul Project, Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.