U showu Ellen DeGeneres
48

Meghan Markle otkrila kako je izgledao njen život prije udaje za princa Harryja

N. C.
(Foto: Screenshot)
(Foto: Screenshot)
Meghan Markle dala je novi TV intervju, a ovog puta voditeljici talk showa Ellen DeGeneres.

Markle je u intervju govorila o svom odrastanju i povratku u Kaliforniju, kao i o njenoj knjizi za djecu "The Bench" bestseler New York Timesa.

DeGeneres je ranije objavila trailer na svom Twitter nalogu i rekla da će se vojvotkinja od Sussexa pojaviti u emisiji Ellen Show u četvrtak po američkom vremenu.

Intervju dolazi osam mjeseci nakon velikog intervjua vojvode i vojvotkinje od Sussexa s Oprom Winfrey, kada je par javno optužili su neimenovanog člana kraljevske porodice za rasizam.

U traileru za Ellen Show, vojvotkinja je pričala o tome kako se nekada vozila na istu lokaciju Warner Brothers na audicije, ali da je tada bilo "veoma drugačije". Rekla je da vozila svoj stari Ford Explorer Sport, u koji nije mogla ući jer brava nije funkcionirala, pa je u automobil ulazila kroz gepek.

"Otvorila bih gepek i popela se unutra, a zatim ga zatvorila za sobom i puzala preko svih svojih sjedišta", rekla je vojvotkinja.

Na pitanje DeGeneresa da li ju je neko vidio, Meghan je odgovorila: "Ne, ja bih odglumila. Ja bih rekla: 'Oh, samo tražim svoj CV i svoje markere ili svoj scenarij"

DeGeneres je na Twitteru napisala: "Puno se toga promijenilo od kada je Meghan, vojvotkinja od Sussexa, posljednji put bila u Warner Brothersu".

DeGeneres je prijateljica s Harryjem i Megan i nazvala ih je najslađim parom. Ona ih je ranije branila kada su se suočili s kritikama nakon što su letjeli privatnim avionima.