Pokušala se opravdati
20

Megan Fox uvrijedila Ukrajinke, fanovi su bijesni na glumicu: Baš si jadna

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Megan Fox mjesecima se suočava s kritikama na račun njenog izgleda. Prema mnogima nekad jedna od najljepših žena svijeta danas izgleda neprepoznatljivo.

Glumica se odlučila obračunati s kritičarima, no pritom je uvrijedila žene iz Ukrajine.

Naime, ispod fotografija na kojima pozira sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem, Taylor Swift i njenin dečkom Travisom Kelceom, Megan se osvrnula na svoj izgled.

"O, moj Bože, pogledajte koliko drugačije NE izgledam", napisala je Fox u uvodu na Instagramu.

"Ispostavilo se da je to bila samo mračna slika s mobitela na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na napuhavanje. No, u STVARNOSTI izgledam kao jedna od onih super skupih silikonskih lutaka za pravi seks koje se mogu nabaviti samo u Japanu", dodala je glumica.

Ubrzo su je zasuli negativnim komentarima, posebno njene pratiteljice iz Ukrajine.

"U stvarnosti izgledaš kao 40-godišnjakinja i nemaš nikakve veze s lijepim djevojkama iz Ukrajine", "Jako je bezobrazno od tebe što tako govoriš o Ukrajinkama, baš si se pokazala", "O smiješno, mogla si izabrati bilo koje riječi, a ipak si se odlučila okomiti na Ukrajinke? Trenutno većina Ukrajinki umire, a ti se uspoređuješ s njima? Baš si jadna", "Pretpostavljam da je ksenofobija prema Istočnoj Europi još uvijek prisutna u Hollywoodu", samo su neki od hiljada komentara.

Kasnije se glumica pokušala opravdati i rekla je kako se šalila, no čini se da njeno opravdanje nije urodilo plodom te su kritike na njen račun samo nastavljene.