Zbog neprimjerenog sadržaja
0

Maloljetna supruga D. Hutchisona nepoželjna na Facebooku

Sarajevo-x.com
Courtney Stodden, tinejdžerka koja je imala samo 16 godina kada se u junu udala za 51-godišnjeg glumca Douga Hutchisona, dobila je zabranu od Facebooka zbog neprimjerenog ponašanja.
Courtney Stodden, čiji je brak sa zvijezdom filma "Zelena milja" podigao pravu prašinu u SAD-u, iznenadila se otkrivši da je njena fan stranica na najpopularnijoj društvenoj mreži obrisana.

Nakon početnog šoka, Courtney se okrenula Twitteru i postavila na profil svoju fotografiju zbog koje je Facebook proglasio nepoželjnom osobom.

Courtneyjina mama stala je u odbranu svoje kćerke kazavši da ona nikada nije stavljala obnažene fotografije na Facebook.

"U pitanju je samo ljubomora žena prema njoj. Muškarci je vole, žene je mrze. Žene su prijavile fotografiju jer je previše seksi", kazala je Courtneyjina mama Krista.

Dodala je da na stranici njene kćerke nije postojalo ništa neprikladno.

"Na njenom profilu niste mogli naći ništa što nema na ostalima. Nikada nije postavljala golotinju samo slike u kupaćem kostimu. Dosta muškaraca je posjećivalo njen profil, ali kada su žene to vidjele, udružile se se kako bi izbacile Courtney", opravdava Krista svoju kćerku.