Velika popularnost
0

VIDEO / Malena Helena više ne može na miru da se igra

Sarajevo-x.com
Šestogodišnja Helena Jakovljević koja je sve osvojila svojim simpatičnim odgovorima u emisiji Kefalica, a nedavno gostujući na televiziji Pink stekla još veću popularnost, ne može na miru izaći napolje da se igra, tvrdi njena majka.

Pričljiva djevojčica, čiji su snimci gostovanja u TV emisijama objavljeni na YouTubeu, postala je veoma popularna, ne samo u Srbiji, već u cijeloj regiji.

Ona je najprije osvojila srca publike izjavom da je simpatija neko koga mnogo volite i kada naprosto padate u nesvijest od ljubavi.

"Nismo očekivali da će sve ovo biti tolikih razmjera. Helenu stalno zovu da gostuje u televizijskim emisijama, čak i u Bosni. Mi se svima zahvaljujemo na pozivu, ali mi samo želimo da Helena može živjeti normalan život. Nama je narušena privatnost, jer ona više ne može normalno izaći ispred zgrade da se igra", kazala je za 24sata.rs Helenina majka Maja Jakovljević.

Helena je nedavno gostovala na TV Pink te je rekla da se već navikla na kamere, ali je nervira što drugarice i drugovi u vrtiću misle da se "folira".

"Drugarice su toliko bezobrazne da kažu da se pravim važna. Ja se nikad nisam pravila važna", kazala je malena Helena koja je dodala i to da joj je omiljena muzika rock.

Snimak Helene iz emisije Kefalica pogledalo je blizu dva miliona ljudi, a više od pola miliona pregleda ima snimak gostovanja u emisiji "Ja to tako" na TV Pink.