Prodala svoju dušu
0

Majka Ronaldovog djeteta želi natrag svoju bebu

Sarajevo-x.com
Cristiano Ronalda sa djevojkom Irinom Shayk
Cristiano Ronalda sa djevojkom Irinom Shayk
Fudbalski as Cristiano Ronaldo našao se pod pritiskom majke njegovog djeteta, koja sada navodno želi viđati svoju bebu. Prvi put je otkriveno da se radi o atraktivnoj britanskoj studentici, koja je svoju šutnju prodala za desetak miliona eura.

Majka je dijete predala na brigu fudbaleru i njegovoj porodici, a šutnju je dobro naplatila. Međutim, čini se kako su joj majčinski osjećaji proradili pa sada želi natrag svoje dijete, rođeno nakon seksa za jednu noć. Tadašnji fudbaler Manchester Uniteda i studentica upoznali su se u londonskom noćnom klubu.

Kako navodi "Sunday Mirror", djevojka je izuzetno potresena zbog svoje odluke, postala je depresivna i "izgubila je kurs".

U ugovoru koji su sastavili Ronaldovi advokati, stoji da djevojka ne smije razgovarati o toj temi čak ni sa svojim prijateljima i porodicom.

Izvor blizak majci Ronaldovog djeteta rekao je za novine da ga ona često zove po noći i plače, iako joj je čak i to zabranjeno. Navodno ga zove i poslije utakmica da mu čestita na pobjedi nadajući se da će ga to smekšati.

"Osjeća se kao da mu je prodala dušu. Živi kao bogatašica, ali ne smije reći svojim prijateljima i porodici istinu o onome što se desilo i to je čini usamljenom", rekao je neimenovani izvor.

Ronaldov prijatelj je rekao da se fudbaler ne brine oko toga i da to smatra njenim izborom. "S njom sam proveo samu jednu noć bez odjeće", rekao je Ronaldo, prenosi njegove riječi prijatelj.