Tajna snimka
0

Madonna u centru novog skandala

Sarajevo-x.com
Jedan kamerman tvrdi da ima snimku seksa pop veteranke Madonne i igrača bejzbola Alexa Rodrigueza s kojim je već odavno povezuju.

On je pokušao prodati ovaj snimak, navodno snimljen skrivenom kamerom u apartmanu koji je u vlasništvu prijatelja ovog para, a gdje su se njih dvoje tajno sastali. Cifra koju je tražio bila je milion funti.

Neimenovani vlasnik vrpce tvrdi da je prije dva mjeseca lično posjetio imanje za koje je znao da će ga ovaj par posjetiti i sakrio kameru okrenuvši je prema sofi.

Izvor blizak vlastima izjavio je za britanski Daily Star da ovaj snimak vjerovatno nikad neće biti objavljen u javnosti jer bi time mogli nastati brojni problemi za njegovog autora.

"Kad bi snimak bio objavljen, bio bi to strašan atak na privatnost. Isto tako, problem bi pravio i prijatelj u čijem je stanu postavio skrivenu kameru jer je prije toga ušao na imanje bez dozvole. Bio bi optužen za voajerizam i umjesto miliona, zaradio bi višegodišnji zatvor."

49-ogodišnja pjevačica negirala je aferu sa Rodriguezom kojeg zovu A-Rod kao i navode da je njen brak sa Guyom Ritchiejem u krizi.

Madonnini advokati istakli su da su "primili k znanju" priče o navodnoj snimci seksa, ali nisu komentarisali slučaj.

U međuvremenu veteranka je pomjerila datume na svojoj svjetskoj turneji "Stick and Sweet" kako bi prisustvovala premijeri muževog novog filma "RocknRolla" i njegovom 40. rođendanu 10. septembra.