Iznenadna odluka
26

Ljubav nije potrajala: Glumica Sophia Bush razvela se nakon samo 13 mjeseci braka

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumica Sophia Bush najpoznatija po ulozi Brooke Davids u popularnooj tinejdžerskoj seriji "one Tree Hill" razvela se nakon samo 13 mjeseci braka.

Sophia je vijest o razvodu podijelila samo sedam sedmica nakon što je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na prvu godišnjicu braka s Grantom Hughesom nazvavši to najboljom odlukom u životu.

"Najbolja odluka u mom životu. Još uvijek se osjećam ovako. Ekstatično. Trčeći prema budućnosti, smijući se zajedno. Volim te, najdraži moj. Sretna godišnjica', napisala je Bush u sada izbrisanoj objavi na Instagramu.

Istu objavu je podijelio i sam Grant uz nježne riječi koje je tada uputio svojoj, sad već bivšoj supruzi.

"Sretna prva godišnjica, ljubavi moja! Kakva je bila puna, lijepa, dinamična, uzbudljiva godina puna rasta koju smo imali zajedno. Zaista volim živjeti s tobom!", napisao je poduzetnik i filantrop.

Sophia Bush podnijela je zahtjev za razvod nakon samo 13 mjeseci braka te pri tom nije gubila vrijeme odbacivši vjenčano prezime na društvenim mrežama. No osim što je izbrisala prezime Hughes sa svog Instagrama, nestale su i sve fotografije njezinog supruga.