"Dream team"
30

Lazar Ristovski izbacio bivšu suprugu iz serije pa angažovao svoju 39 godina mlađu djevojku

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lazar Ristovski (70) je izbacio svoju bivšu suprugu Danicu iz glumačke podjele serije "Dream Team" te angažovao svoju novu djevojku Anicu Lazić, koja je 39 godina mlađa od njega.

Danica je u prvoj sezoni spomenute serije glumila sportsku komentatoricu Jovanku Kanađanin. Ovaj lik je u drugoj sezoni u potpunosti izbačen. Anici je sada dodijelio ulogu Bosiljke.

"Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbjegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da poslije razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri", rekao je izvor.

Podsjećamo, Lazar i Danica su u februaru prošle godine objavili da su se odlučili razvesti. Vijest o njihovom razvodu mnoge je iznenadila budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi.

"Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u posljednje vrijeme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grijala više od četrdeset godina", između ostalog je rekao za magazin Gloria.