Sretne vijesti
610

Lana Jurčević postala majka, unatoč komplikacijama u trudnoći rodila zdravu bebu

L. R.
Lana Jurčević (Foto: Instagram)
Lana Jurčević (Foto: Instagram)
Hrvatska pjevačica Lana Jurčević postala je majka, a spol i ime djeteta još uvijek nisu poznati.

Sretne vijesti podijelio je Story.hr, a kako saznaju 39-godišnja pjevačica i beba su dobro. Prinova je rođena u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu.

Inače, Lana Jurčević je krajem jula otkrila svoju trudnoću, kada je putem svog Instagram profila objavila emotivni video u kojem plače dok se grli sa svojim dugogodišnjim dečkom Filipom Kratofilom.

Kasnije je objavljivala da njeno zdravstveno stanje nije najbolje i da zbog trudnoće mora mirovati. Na taj način htjela je prikazati da mnoge buduće majke nisu same i da se i ona nosi sa sličnim problemima.

"Znam kako zvuči i nama su se 'odsjekle noge' u tom trenutku, ali ne bih htjela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvjesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu, ipak možemo pronaći onu neku nadu i svjetlo koju je dovoljno da ponekad vidiš samo Ti. I tako ide dan po dan, sat po sat, minuta po minuta. I sve prepustiš 'Onom Gore'", objavila je Lana ranije na društvenim mrežama.

Također, ona je navela da je primila više od 70 doza antibiotika u 40 dana provedenih u bolnici, ali nedavno je otkrila da je s bebom sve uredu te pokazala snimak ultrazvuka.